Od hrane do provoda, Magaza je mesto za svakog! Posetite nas još danas i uživajte u sjajnom ambijentu sa pogledom na reku.

064 571 11 11 magazabelgrade@gmail.com
Karađorđeva 2-4, Beton Hala, Beograd
Search
Pokloni za dan zaljubljenih

Originalne ideje za Dan zaljubljenih

Kako se bliži Dan zaljubljenih, dan koji bi trebalo da bude najromantičniji u godini, tako su zaljubljeni parovi sve više pod pritiskom kako svoju voljenu osobu iznenaditi i obradovati na originalan i upečatljiv način. To je dan kada ceo svet slavi ljubav, zaljubljeni parovi se utrkuju ko će koga više iznenaditi i baš zbog toga svako će više ceniti ukoliko iskočite iz klišea i priredite svom dečku / devojci nešto drugačije i originalnije od drugih.

Za one koji su zaljubljeni i koji se vole, svaki dan je Dan zaljubljenih. Pa kako onda učiniti da se taj “zvanični” dan ljubavi razlikuje od svih drugih dana u godini? Koliko god to bilo teško da priznamo, Dan zaljubljenih jeste prilika da se pokaže koliko nam je stalo do nekoga, ali na možda malo drugačiji način.

Ako želite ove godine da priredite nešto pomalo drugačije za Dan zaljubljenih, predložićemo nekoliko zanimljivih ideja koje vi sami možete oplemeniti i dopuniti prema svojim preferencijama, željama i ukusu. Učinite vašu voljenu osobu originalnom i posebnom. A, ono što je najvažnije jeste da taj dan jedno drugome poklonite ljubav i pokažete dubinu svojih osećanja.

Romantična večera za pamćenje

Priuštite sebi i svojoj voljenoj osobi romantičnu večeru u nekom zanimljivom restoranu, u kojem ne jedete baš često. Fensi hrana i atmosfera restorana će biti posebna uspomena za vas i vašu voljenu osobu.

Ako se pitate gde za Dan zaljubljenih, sjajna preporuka za sve zaljubljene parove koji žele da provedu nesvakidašnje veče, uz fantastičnu hranu i piće jeste naš Magaza restoran. Restoran Magaza je smešten na samoj obali reke Save, u srcu Beograda, a mi svim svojim gostima nudimo širok izbor vrhunskih gastronomskih specijaliteta, koje vredi probati. Uživo muzika upotpuniće čarobnu atmosferu  sofisticiranog restorana i učiniti da se zaljubljeni provedu onako kako zaslužuju.

Odvedite voljenu osobu na mesto gde je sve počelo

Ako još uvek postoji mesto kao što je restoran, kafić ili neko drugo mesto na kom ste se upoznali, odlučili da započnete svoju ljubavnu vezu, zapečatili svoju ljubav ili bilo što slično što asocira na neke zajedničke romantične trenutke, Dan zaljubljenih je savršena prilika da ponovo posetite tu lokaciju i evocirate uspomene.

Može to biti i klupica u parku. Sedite na to mesto, prisetite se kako je sve počelo, a možete čak ići do te mere da u potpunosti rekonstruišete taj dan, pa osim što je originalna i upečatljiva ideja, na taj način probudićete i ona najlepša sećanja i podsetiti se na najbolji način zbog čega se volite.

Par, ljubav

Organizujte romantični “piknik” u stanu

S obzirom na to kakvi su vremenski uslovi na našim prostorima za Dan zaljubljenih, piknik na otvorenom 14. februara možda i nije baš najbolja ideja. Uprkos tome, romantični piknik uvek možete imati na podu vlastitog doma. Nekoliko slojeva mekanih prekrivača, svetlost sveća, mali ukusni zalogajčići jela, piće po izboru, omiljena poslastica, sigurno su dobar put ka nezaboravnom Danu zaljubljenih. Nemojte zaboraviti laganu muziku, koja će upotpuniti ugođaj, a možete pustiti mašti na volju i biti još kreativniji kako biste osmislili i stvorili vlastiti omiljeni ambijent.

Nezaboravno vikend putovanje

Svoju voljenu osobu sigurno ćete obradovati putovanjem iznenađenja za Dan zaljubljenih. Zajedničko putovanje savršena je prilika za sticanje nezaboravnih uspomena i trenutaka za sva vremena, a ukoliko je povod tog putovanja dan ljubavi, onda nema sumnje da će užitak biti na vrhuncu.

Potrebno je samo odabrati savršenu destinaciju, a za romantični put u dvoje nekako se po pravilu najpre izdvajaju Venecija i Pariz, gradovi koji su simboli ljubavi i zaljubljenih. Putovanje u neki od gradova koji simbolizuju romantiku idealno je kako za Dan zaljubljenih, tako i za proslavljanje nekih drugih bitnih datuma u vašem životu, kao što je na primer godišnjica veze ili braka.

Neobični i originalni pokloni za Dan zaljubljenih

Kada je u pitanju Dan zaljubljenih pokloni koji se tradicionalno daruju na ovaj dan su cveće, čokolade ili boca omiljenog pića, kao i standardni ritual doručka u krevetu. Ukoliko želite da iskočite iz šablona i svojoj lepšoj / jačoj polovini poklonite nešto što će ostaviti poseban utisak i što će se pamtiti onda je prava stvar da odaberete neki originalni, neobični poklon koji svakako neće očekivati.

To ne mora da bude neka luksuzna, skupocena stvar koja će impresionirati svojom materijalnom vrednošću, već je dovoljna i sitnica, ali koja šalje poruku ljubavi. Vrlo neobičan i upečatljiv poklon za Dan zaljubljenih, u eri mobilnih telefona sa prednjim i zadnjim kamerama, selfi štapova, instagrama i drugih benefita tehnike, jeste polaroid. Ovom “retro” spravicom možete ovekovečiti zajedničke trenutke, a napravljene fotografije uramiti i okačiti na zid, umesto na instagram. Ovako napravljeni foto album ne može se izbrisati jednim klikom, već ostaje za sva vremena.

Personalizovani pokloni, poput narukvica sa imenom, jastučića ili šolja sa zajedničkom fotografijom, mogu biti vrlo upečatljivi pokloni za Dan zaljubljenih. Ovakvi pokloni koji su namenski pravljeni samo za njega ili nju, sigurno će mnogo više značiti i ostaviti veći utisak nego pokloni koji su nasumice kupljeni.

Najzad, za bilo koju ideju da se opredelite i kako god odlučite da provedete Dan zaljubljenih, ono što je najvažnije jeste da tog dana, kao uostalom i svakog drugog dana, sa voljenom osobom razmenite dovoljno bliskosti, poverenja i osećaja međusobne pripadnosti koji će učiniti da svaki drugi dan bude dan ljubavi.