Od hrane do provoda, Magaza je mesto za svakog! Posetite nas još danas i uživajte u sjajnom ambijentu sa pogledom na reku.

064 571 11 11 magazabelgrade@gmail.com
Karađorđeva 2-4, Beton Hala, Beograd
Search
Title Image

Korporativne proslave u Magazi

ORGANIZACIJA KORPORATIVNE PROSLAVE U BEOGRADU

Korporativne proslave u Magaza  su sjajan izbor za sve kompanije koje planiraju da svoj jubilej ili važan datum proslave sa stilom i na sjajnoj lokaciji. Sama blizina reke i moderan enterijer, pored odličnog doživljaja su nešto što dodatno kvalifikuje naš prostor za bilo koju vrstu proslave firme. Osoblje zaposleno kod nas je tu da organizuje slavlje skrojeno po meri Vaše firme i zaposlenih. Proslavite svaki uspeh na gastronomsko proveren način u Magazi.

Korporativne proslave u Beogradu organizujemo na profesionalan način jer nam je izuzetno važno da sve prođe uspešno, te da se sve kolege i zaposleni osećaju prijatno. Naš prostor je opremljen svim neophodnim sadržajem, a kuvari vešti da zagolicaju nepce svakog gosta. Izbor jelovnika, organizacija prostora i muzika mogu biti po Vašoj želji i našoj stručnoj pomoći organizovani tako da se korporativna proslava dugo pamti.

a

IZBOR MENIJA - NAPRAVITE SAVRŠEN IZBOR PO MERI GOSTIJU

Jelovnik za poslovne proslave u Magaza možete izabrati baš onako kako Vama odgovara. Bilo da je to izbor švedskog stola ili pojedinačnog obroka, obezbedićemo Vašim zaposlenima ukusan obrok uz širok izbor hrane. Na našem meniju se nalaze ukusna predjela, čorbe, jela od mesa, pecivo i dezerti koji će zadovoljiti i najveće gurmane. Pogledajte naš meni i uverite se u gastronomski doživljaj koji pružamo.

MUZIKA ZA POSLOVNE PROSLAVE - DOBAR BEND DALEKO SE ČUJE

Brojni bendovi koji svakodnevno nastupaju u Magazi i čine naš prostor na reci potpunim stoje na raspolaganju i za Vašu proslavu. Ukoliko ipak želite da dovedete svoj bend, svakako je moguće to učiniti jer dobra muzika je jedna od najbitinijih stavki na listi organizacije korporativne proslave.

LOKACIJA NA RECI ZA SVE JUBILEJE I PROSLAVE POSLOVNIH USPEHA

Magaza se nalazi na jednoj od najpopularnijih lokacija u Beogradu, u okviru Beton hale na adresi Karađorđeva 2-4. Svojim modernim enterijerom i sjajnim pogledom sa terase koja se nalazi pored same reke Save, ovaj prostor nudi sve ono što je potrebno za uspešnu korporativnu proslavu koja će se pamtiti. U samoj blizini se nalazi prostran parking tako da ne morate brinuti za svoje automobile. Sve ovo je dovoljno da se odlučite za proslavu poslovnog uspeha u našem prostoru.

KONTAKTIRAJTE NAS