Od hrane do provoda, Magaza je mesto za svakog! Posetite nas još danas i uživajte u sjajnom ambijentu sa pogledom na reku.

064 571 11 11 magazabelgrade@gmail.com
Karađorđeva 2-4, Beton Hala, Beograd
Search

Idealan način da proslavite godišnjicu

Godišnjica ljubavi predstavlja poseban datum za sve zaljubljene parove, koji treba obeležiti i na poseban način. Putovanje, večera, ljubavni film u bioskopu ili romantična šetnja gradom neki su od načina na koji možete proslaviti taj datum. Pročitajte naredni tekst i izaberite idealan način da proslavite godišnjicu sa Vašom voljenom osobom.

Romantična večera pored reke

Kada je u pitanju godišnjica ljubavi, ukoliko oboje volite duge šetnje kraj reke, idealan način da proslavite Vašu ljubav je večera u restoranu, kao što je Magaza koji se nalazi na obali reke Save u Beogradu. U ovom restoranu sa svojom voljenom osobom možete uživati u specijalitetima od ribe i mesa, ali i drugim jelima koja se nalaze na meniju.

Zato, ukoliko želite da provedete posebno veče u intimnoj atmosferi uz pogled na reku, koji pruža ovaj restoran, rezervišite svoje mesto u restoranu. Nakon duge šetnje pored reke, romantična večera u Magazi će sigurno obradovati Vašeg partnera.

Žurka povodom godišnjice

Ovakav način proslavljanja savršen je izbor za one koji žele da obeleže jubilej svoj veze ili braka, i tako okupe bliske i drage ljude. U zavisnosti od toga koliko ljudi želite da pozovete, birajte i lokaciju za žurku. Ukoliko Vi i Vaš partner volite dobar noćni provod do jutranjih sati, rezervišite mesta u klubu ili ukoliko ste u mogućnosti, napravite žurku u Vašem domu.

Ovu proslavu možete, ugledajući se na romantične filmove, da organizujete kao žurku iznenađenja za Vašu voljenu osobu. Ovim gestom ćete na poseban način ukazati pažnju svom partneru. Na ovako organizovanoj proslavi ćete se sigurno lepo provesti i Vi i Vaša osoba, jer ćete uživati na proslavi okruženi ljudima koje volite.

Romantično putovanje

Ukoliko ste oboje avanturisti i volite da obilazite različita mesta ili ako ipak, dugo niste imali priliku da Vi i Vaš partner zajedno putujete negde, proslava godišnjice je idealan trenutak za odlazak na romantično putovanje.

Destinacije u Srbiji za zaljubljene parove

Kada su u pitanju mesta u Srbiji, u zavisnosti od toga šta više preferirate, za Vaše romantično putovanje možete odabrati grad, planinu ili etno selo. Na primer, u Novom Sadu možete sa Vašom voljenom osobom prošetati kroz Dunavski park, a potom uživati uz piće u pogledu koji se pruža sa Petrovaradinske tvrđave.

Na Zlatiboru možete imati pravu avanturu dok jašete konje i tako uživati u pogledu na  predivne predele kojima je ova planina bogata, dok parovi koje cene tradiciju i vole prirodu mogu provesti divan odmor u na primer, etno selu Ivanjički konaci u blizini Ivanjice. Koje god mesto u Srbiji da odaberete, sigurno ćete uživati sa Vašim partnerom u predvinim predelima, kojima je naša zemlja bogata.

Godišnjica na nekoj dalekoj destinaciji

Ukoliko ipak odlučite da posetite neku destinaciju van granica naše zemlje, bilo da izaberete neko egzotično letovalište, neku evropsku prestonicu ili državu na drugom kontinentu, sigurno ćete poneti posebne uspomene sa putovanja.

Za one koji vole da putuju, proslavljanje godišnjice u inostranstvu je idealan način da se još više učvrste emocije koje postoje među zaljubljenima. Uz to, svaka promena, makar to bilo i kratko putovanje, učiniće da se prilikom obeležavanja godišnjice osećate kao da ste na prvom sastanku.

Mesto prvog sastanka i ljubavni filmovi

Za parove koji vole da uživaju u intimnoj atmosferi dok gledaju filmove, pravi način da se obeleži godišnjica je odlazak na romantični film u bioskopu, ili ako želite da budete potpuno opušteni, možete u kućnoj atmosferi gledati neki ljubavni klasik ili komediju. Pronađite film koji volite i Vi i Vaša voljena osoba ili koji možda podseća na Vašu ljubavnu priču.

Takođe, pre nego što odlučite koji ćete film gledati, možete zajedno prošetati Beogradom i posetiti znamenitosti koje do sada niste videli. Ovakav način proslavljanja godišnjice idealan je i za posetu mestima na kojima ste se prvi put sreli ili upoznali, tako ćete sigurno ponovo proživeti romantične trenutke sa početka veze.

Večera kraj reke u restoranu, žurka, romantično putovanje ili na primer, gledanje ljubavnog filma, na Vama je da izaberete kako ćete proslaviti godišnjicu ljubavi sa Vašom voljenom osobom. Važno je da odaberete način proslave kojim ćete dodatno oživeti emocije među vama, tada je sigurno da ćete se lepo provesti.